Erotisk sex thai massage forum

erotisk sex thai massage forum

19 feb Det började med att jag i vanlig ordning skjutsade sonen till sin träning i en angränsande kommun och var tvungen att slå ihjäl en timme. Jag hade lite ont i ryggen och hade sett en thaimassage-skylt vid vägen. När man dessutom hade hört talas om happy ending så var steget ganska enkelt att ta. 26 aug Det har på senare tid infunnit sig en obehaglig insikt hos mej, att det ju faktiskt ( förutom murvlar o dyl löst folk) kan vara någon äkta man/pojkvän som tagit del av den rätt oblyga informationen om thai-massageställen på olika forum som PM:ar, i syfte att ta reda på hur fruns/flickvännens arbetsuppgifter. är det bara jag som taggar som fan på erotisk massage av en fin thailändska?? har hört en del som har varit på det, fick tydligen med en hel.

Erotisk sex thai massage forum - casual

Thaimassage i Sverige [Inga PM-requests eller recensioner! Själv skulle jag bara njuta tillsammans med henne. Underskatta inte flickorna - och kränk dom inte genom att dumpa dom vidare som nån leksak! Idag besökte jag för andra gången min nya favorittjej på ett nyöppnat thaiställe. Antagligen kommer en hel del kunder dit för en helt traditionell massage, hur skulle de reagera om de plötsligt erbjöds oönskade sexuella tjänster?

Something: Erotisk sex thai massage forum

Sos massage sunny thai massage Svar av melborp Trodde det var det denna sida var till för. Jag kommer in och möts innanför dörren av hon jag ringde någon minut innan och kollade tillgänglighet. Någon som vet nått om thai massage i åbo? Gå till snackis Just nu: Undrar vad hon vill ha för att tillbringa den sista veckan i min säng? Ånä, hade du varit initiativlös hade du knappast gått dit från första början?
Spa visby kåt escort 870
Xxn x massage vasastan stockholm Anledningen är att jag för första gången var i thailand nu i höst, och hade inte en aning om att sån massage liksom fanns. Det skulle snarare kunna röra sig om detta http: Min erfarenhet är att han gärna svarar på PM om man har en seriös fråga. Någon som vet hur massagen är där? Jag "tillhör" tydligen henne nu!
erotisk sex thai massage forum

Leave a Reply